Tíz bizarr szextény a múltból, ami a történelemkönyvekből kimaradt

1. Nagy Katalin cárnő csiklandozókat tartott, hogy felizgassák

Nagy Katalin – és példája nyomán más orosz uralkodónők, mint például Anna Leopoldovna – fiatal lányokat és eunuchokat alkalmaztak, akinek az volt a feladatuk, hogy csiklandozzák a lábát: ettől jött szexuális izgalomba.

2. Már az 1920-as években tartottak „pettingpartikat”

Az első világháború után a lányok szembefordultak szüleik viktoriánus erkölcseivel, ezért kimondottan azzal a céllal jártak bizonyos partikra, hogy fiúkkal csókolózzanak, ölelkezzenek. Némi „övalatti” kézimunka is belefért. „Teljes szex” azonban nem volt – ekkorát azért nem változtak még az idők.

3. A kemény pornót is hamar feltalálták

Általános tévhit, hogy 100 éve az emberek mind prűdek voltak. Amint feltalálták a fényképezőgépet, elkezdtek meztelen fotókat készíteni és árusítani. Készültek kimondottan „kemény” tartalmak is.

4. VIII. Edward király nagyon sok időt töltött egy francia bordélyban

A Le Chabanais Párizs egyik legexkluzívabb bordélya volt. A későbbi VIII. Edwardnak, a királynő dédnagyapjának, amikor még csak walesi herceg volt, ez volt a törzshelye. Olyan sok időt töltött ott, hogy saját „szerelmi széket” készítettek neki, amely megbírta termetes súlyát „akció” közben.

5. A 18. századi Londonban már lehetett szexuális tanácsadó könyveket vásárolni

A fővárosban törvényes volt a prostitúció, és minden évben aktualizált tanácsadókönyvekkel segítették a férfiakat a kínálatban való eligazodásban.

6. Botrányos szexklubok is működtek

Az 1700-as években a szexklubok is népszerűek voltak Londonban. A tagok betiltott könyveket olvastak fel egymásnak, és készséges lányokkal szexeltek. Az új tagoknak gusztustalan beavatási szertartáson kellett átesniük.

7. Az ókori Rómában 45 bordély működött

Annyira népszerűek voltak, hogy csak késő délután nyithattak ki, különben senki sem dolgozott volna. Rómában teljesen legális volt a prostitúció, és férfiak is árulták a kegyeiket. Egy korabeli népszámlálás szerint 32 ezer szexmunkás dolgozott a városban, és az utcán pénisz alakú útjelzők mutatták, merre a legközelebbi bordély.

8. A rómaiak speciális pénzérmékkel fizettek a szexért

Hogy legyőzzék a nyelvi akadályokat a birodalom minden részéből érkező katonák számára, speciális, Spintriae nevű érmeket vertek, amelyeken különféle szexuális aktusok voltak láthatóak. Ettől függött az érme értéke.

9. A szex versek nagyon épszerűek voltak a középkori Franciaországban

A Pornhub előtt az emberek az utazó énekesek által előadott fabliaux nevű humoros és néha mocskos szexmeséket és verseket hallgatták.

10. A középkori Franciaországban tartottak impotenciatárgyalásokat

Az 1500-as években egy francia nő nem nagyon válhatott el. Egy kiskapujuk volt: elválhattak, ha be tudták bizonyítani, hogy az uruk nem tudja „felállítani”. A vizsgálatra a bíróság előtt került sor, ahol a férjnek a vizsgáló testület szeme láttára ejakulálnia kellett, vagy adott esetben szeretkezni is a feleségével.

Ha nem akarsz lemaradni pszichológiai, tudományos és üzleti előadásainkról kövess minket Facebook oldalunkon!

Be Smart Klub… és kitárul a világ!

 

Forrás: http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/tiz-bizarr-szexteny-a-multbol-ami-a-tortenelemkonyvekbol-kimaradt/