A Változás Napja hatodik előadása (16.20-17.20 óráig)

A Be Smart Klub első egész napos rendezvénysorozatának, A Változás Napjának hatodik, egyben utolsó előadása:

HOGYAN ERŐSÍTSD MEG AZ AKARATERŐDET?

Előadó: Geszvein Erika tanácsadó szakpszichológus

A boldog párkapcsolattól, a sikeres karriertől, az egészséges életmódtól csak egy lépés választ el: ne csak tudd, hogy mit kell tenned, hanem tedd is meg! Miért szabotálod magadat, ha tudod, mit kéne tenned? Miért vagy képtelen megtenni, mikor egyébként van akaraterőd? Amikor meghallod az akaraterő szót, mi az első, ami eszedbe jut? Mihez lenne szükséged akaraterőre? A cigi és a csoki utáni sóvárgás, a mértéktelen netezés, a párod kritizálása és a negatív gondolkodás helyett önbizalmat akarsz, formás, vonzó alakot, sugárzó magabiztosságot és munkahelyi sikereket, de a kontroll mindig kicsúszik a kezedből? Mikor csapda az optimizmus, miért rossz a bűntudat és a szégyen, mi a legnagyobb fegyvered az önszabotázs ellen, hogyan vehet erőt magán a cukorfüggő? Hogy tudnád véghezvinni, amit elterveztél?

Ha eljössz a Be Smart Klub előadására, meg fogsz ismerkedni két emberrel, aki segíthet neked. Az egyiket úgy hívják: Jelenlegi Éned, a másik neve: Jövőbeli Éned. A Jelenlegi Éned az az ember, aki halogat, nassol, utál mozogni és állandóan bűntudata van.  A Jövőbeli Éned az, aki azonnal elvégez mindent, egészségesen táplálkozik, rendszeresen mozog, és a Jelenlegi Éned legnagyobb reménye. Jelenlegi Éned bízik benne, hogy a jövőben ő is ilyen emberré válik. De ez a jövő sosem jön el. Az egyetlen ember, akiben bízhatsz, a Jelenlegi Éned, aki akkorára növelheti akaraterejét, hogy olyanná tud válni általa, amilyenné szeretne. Az akaraterő az IQ-nál is fontosabb sikertényező, és erősíthető!

Előadónk, Geszvein Erika tanácsadó szakpszichológus és relaxáció terapeuta a www.pszichologin.blog.hu önsegítő önismereti blog szerkesztőjének előadásából gyakorlati példákon keresztül tudhatod meg, hogyan hozd ki magadból a maximumot!

Jegyek ide kattintva kaphatók A Változás Napjára!

A Változás Napja hivatalos Facebook eseményéhez kattints ide, ahol még több információt és érdekességet olvashatsz A Változás Napjáról!

A Változás Napja programja (kattints az előadás címére a bővebb tartalomért):
09:00 – 10:00 💡 Szabó-Bartha Anett • A boldogság nyomában, avagy miért olyan nehéz boldognak lenni?
10:20 – 11:20 💡 Kenyeres András • A hatékony időgazdálkodás
11:40 – 12:40 💡 Dr. Séllei Bea • A változás pszichológiája

12:40 – 13:40 💡 EBÉDSZÜNET

13:40 – 14:40 💡 Limpár Imre • Az önbizalom pszichológiája
15:00 – 16:00 💡 Matyi Csongor • Párkapcsolati kéziszótár: a szeretetnyelvek
16:20 – 17:20 💡 Geszvein Erika • Hogyan erősítsd meg az akaraterődet?

● BELÉPŐ ●
Early Bird jegy (október 14-ig): 4 990 Ft
Normál jegy: 5 990 Ft

● INFROMÁCIÓK A VÁLTOZÁS NAPJÁRÓL ●
Időpont: 2018. November 18. Vasárnap 9.00-17.30
Helyszín: Lurdy Mozi
Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

● JEGYVÁSÁRLÁSHOZ KATTINTS IDE ●

Be Smart Klub és kitárul a világ!