Kajapara – az ételundor és az ételfóbiák pszichológiája

Ha szeretnél kérdést feltenni az előadónak, akkor azt a videó alatti chaten teheted meg. Be kell jelentkezned “vendégként” és már kérdezhetsz is.

Ha szeretnél kérdezni az előadótól, akkor kattints ide a chathez (csak asztali gépről érhető el).

Ha problémát tapasztalsz a közvetítéssel, akkor annak például a következő okai lehetnek:
1. Túl gyenge vagy túlterhelt az internetkapcsolatod. Megoldási lehetőség: a videóablakban a hangerő-szabályozó melletti ikonra kattintva csökkentsd a videó felbontását, majd frissíts rá az oldalra, amelyen a közvetítést nézed.
2. Túl sok program fut egyszerre az számítógépeden. Megoldási lehetőség: zárd be a többi programot, majd frissíts rá a közvetítési oldalra.
3. A böngésződben le vannak tiltva a cookie-k és a felugró ablakok. Megoldási lehetőség: engedélyezned kell a cookie-kat és felugró ablakokat.

Ha nem tudod biztosítani – akár objektív, akár szubjektív okokból – a saját eszközeiden a közvetítés megtekintéséhez szükséges feltételeket, akkor sem a Be Smart Klub, sem a közvetítéssel megbízott alvállalkozónk nem tud felelősséget vállalni azért, hogy a megfelelő minőségben lásd a közvetítést.

Viszont ebben az esetben is lehetőséged van arra, hogy a közvetítés után – 7 napon keresztül – felvételről (akár másik eszközről) megtekintsd az előadást.